top of page

Vi har rätt laddbox för din elbil.

Våra laddboxar

BME KYL är en certifierad installatör för Tesla el-bilsladdare. Vi utför kompletta installationer av laddningsstationer till el-bilar. Vid större installationer genomförs alltid ett kostnadsfritt hembesök för att se över kundens behov. Alla priser är beräknade efter "grönt ROT-avdrag".

Laddboxar

Tesla Wall Connector Gen 3

Tesla Wall Connector är en effektiv och praktisk lösning för hemmaladdning som låter dig koppla in din bil över natten och börja dagen med fulladdat batteri. Tesla Wall Connect 22 kW Elbilsladdare med 7,3m fast kabel typ 2. Fungerar för alla el-bilar med typ 2 uttag.

Kostnad (Laddare + Installation) - 5 999 kr

+ Säkra upp/ned huvudsäkring - 1 500 kr

Tesla Wall Connector Gen 3 Charger-bme-kyl-stockholm.webp
Bme kyl-easee-laddbox.png

Easee Charge (säljförbud)

Easee är marknadens mest intelligenta laddbox som passar alla elbilar och laddhybrider oavsett typ av uttag. Easee har 5 års garanti, kostnadsfri 4G-uppkoppling och finns i 5 olika färger att välja mellan. Laddboxen är utvecklad och tillverkad i Norge, anpassad efter nordiska väderförhållanden. Finns i flera färger.

Kostnad (Laddare + Installation) - 6 500 kr

+ Enegic Dynamisk Lastbalansering - 2 900 kr

+ Easee Equalizer - 1 500 kr

+ Säkra upp/ned huvudsäkring - 1 500 kr

+ Laddkabel 3fas 11kw Typ 2 (Välj mellan 3m, 5m, 7.5m eller 10m) - 1 950 kr

+ Easee kabelhållare (U-hållare) - 750 kr

ZAPTEC GO

Zaptec Go är en av världens minsta 22kw-laddare och är fullmatad med den allra senaste tekniken. Laddaren är alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Allt du behöver göra är att ladda din bil, och nästa bil och nästa efter den. Finns i flera färger.

Kostnad (Laddare + Installation) - 6 200 kr

+ Lägg till Enegic Dynamisk Lastbalansering - 1 995 kr

+ Laddkabel 3fas 11kw Typ 2 (Välj mellan 3m, 5m, 7.5m) - 1 850 kr

+ Zaptec Kabelhållare Cliff - 600 kr

+ Säkra upp/ned huvudsäkring - 1 500 kr

ZAPTEC-BME-KYL.jpg
garo-glb-on-wall-bme-kyl-stockholm.jpeg

Garo GLB 22kW

Med GAROs laddbox blir vardagen enklare. En montering av GAROs laddbox är en framtidssäker installation som är enkel att uppgradera när nya funktioner utvecklas. 7,5 m fast kabel med typ 2 kontakt. Laddaren har varit populär i många år och det går att köpa till fronter (skal) av diverse färger för att få den att matcha ditt hus.

Kostnad (Laddare + Installation) - 8 595 kr

+ Lägg till Lastbalansering - 3 995 kr

+ Uppgradera din huvudsäkring till 20-25 A - 1 500 kr

Charge Amps Halo

Charge Amps Halo är en av marknadens mest populära laddboxar. Det är en liten men kraftfull laddbox i snygg design. Den kommer med en 7,5 meters fast kabel och är utrustad med extra schukouttag. Starta din Charge Amps Halo via RFID eller via Charge Amps app. Det inbyggda LED-ljuset hjälper dig när det är mörkt och laddboxen fungerar även som kabelhållare.

Kostnad (Laddare + Installation) - 6 500 kr

+ Lägg till Enegic Dynamisk Lastbalansering - 1 995 kr 

+ Säkra upp/ned huvudsäkring - 1 500 kr

ChargeAmps-Halo-BME Kyl-Stockholm-installation.webp

Hittar du inte produkten du söker?

Om du inte hittar den produkt du söker efter finns det god chans att vi kan hjälpa dig ändå. Kontakta oss så berättar vi mer.

bottom of page